30 November

allt kommer ordna sig igen

shululu

ett test ja knyckte från maddes blogg, hoppas de va okej, annars får du väl ta å hojta till!

SINGELTEST

Gillar du någon just nu?  jaa.. *suck*
Gillar du att vara singel? nej, helvete heller..
Gillar någon dig? hoppas så
Gillar du en kille/tjej som din kompis gillar?.ne
Har du någon kille/tjej på G just nu? vet inte! "/
Är det viktigt för dig att din kille/tjej är snygg ? nej,
Måste han/hon ha samma intressen?
Kommer du alltid att vara singel? inte fan vet ja..
Har du bra självförtroende? venne

OM JUST DIG


FULLSTÄNDIGT NAMN : Linda Maria Ohlsson
FÖDD :  4 december 1993
BOR:  huddinge
SMEKNAMN :  doris
INTRESSEN : hade en gång i tiden
SKOLA : Kvarnbergsskolan

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : ja, hela tiden
ÅNGRAT NÅGOT:  hahah ja! det enda jag gör just nu
LJUGIT :  tyvärr ja..
SVIKIT NÅGON :  som fan
KÄNNT DIG SÄMST : alltid
GRÅTIT : jaa
SKRATTAT: venne.. jo..
VARIT SJUK :  psykiskt
VARIT UTOMLANDS :  nopp
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : nej

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA :  jaa, varje natt
SKRATTAR DU OFTA : när jag är med Holmkvist eller Emma
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU:  exakt just nu? vet inte.. nervös
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: dåligt. förjävla dåligt. ångest
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD:  jo..
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHETER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : hahaha oh ja..

KÄRLEK!

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: ja
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : nej.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : nej
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: vet inte
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: ja!
OM JA, VEM : ....
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD?  ingen
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : finns bara en
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : het
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Lagom
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:  brunett

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN:  nästan svart hårig
ÖGON FÄRG: Gröna
LÅNGT ELLER KORT HÅR : långt
SNYGG ELLER FUL: venne
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENde: venne
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: jo det händer
ELLER TVÄRTOM? :  ne
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Nej
HAR DU LÅNGA NAGLAR: lagom
SMINKAR DU DIG: aa
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN ? blir så blek

tro hopp och kärlek..

jag har tappat tron på att det går att lita på mina vänner, jag har tappat hoppet om att äntligen bli lycklig, jag har förlorat kärleken..

29 November - shopping! Ohlsson <3 Holmkvist

fick sjuts av mamma till huddinge c idag där jag träffade Amanda, och vi åkte till stan och julhandlade :) jag handlade hår färg och örhängen, och sen handlade vi julklappar till nära och kära ;)  sen åkte vi till Rågsved och hon färgade mitt hår, det e typ jätte mörkt nu :)

igår, eller i förrgår, var jag på bandy :) det var skit bra, på ena halvan av planen spela lillebror, å på andra halvan spela helle. så jag satt i mitten å titta på deras träning (a) sen fick ja ett paket av helle å jonas, ett jättefint halsband med ett L, och en skit sööt hund xD hahah tack!<3

fan va skönt att johan åkte från idol igår, han borde inte ens kommit med va fan :S

26 November - men knas!

var me Glenn och Jesper igår, de va najs.. hahaha fast åh.. aa.. skit samma. nu e de lite grejer som e rörigt, men aa..

dansade bugg på gympan idag, hahah ja å jonas ägde dansgolvet! *host*

sen åkte jag buss hem me Wille, Nina och Bonnie.

Helle skicka sms till mig nyss å skrev att hon hade en överraskning till mig., undra vad fan de kan vara? :P


25 November - snöbollskrig! :D

fick reda på igår att ja hade engelska prov, så ja satt å plugga ända till typ halv tolv inatt, fan va trött ja va! :( sen gick provet ända åt pipsvängen xD men aja, kanske får G iaf (a) tyå en jääääätte lång dag idag, spela innebandy på gympan med Niklas, Christer, Markus, Amanda, Emma, Dennis å Hansen, fett kulish :) sen fack jag och Emma värsta sär-rycket och srang ner och köpte päroncider på ica, vi blev så himla sugna på det! sen medans vi väntade på bussen hade jag, Morgan, Hansen , Niklas, Christer, Hanna och Markus årets första snöbollskrig! Förjävla roligt, fast ja tappa känseln i fingrarna, hade inga vantar xD sen åkte ja till huddinge c och var där me Wille, och sen tog vi bussen hem me Rikard oxå. Nu e jag barnvakt åt lilla Felix, mamma jobbar å pappa å Linus e på bandy. när dom kommer ska ja gå till Glenn och Jesper, det var ett tag sen "/ men nu ska ja ta hand om min lilla sjukling. see yah!







23 November - Blääääää

usch, e verkligen inte på bra humör idag! :( igår kväll gjorde jag tyo inte ett skit, kollade på nån film på 6:an, typ besatt lr nånting, den var sådär, men fick typ skit svårt att sova sen, kändes som att nån va i rummet.. hahaha ja e såå jävla mörkrädd! sov ända till halv tolv då pappa kom å väckte mig, och vaknade med jätte huvudvärk och ont i halsen. skulle gärna leget kvar flera timmar till, e as trött, vet inte vad det e med mig! kanske hållar på att bli sjuk "/ men kan inte sova bort dan, måste skriva uppgiften om "min ljudmiljö" till imorn, och nån berättelsa till svenskan, oxå till imorrn. så de blir väl plugg plugg plugg, sen städa mitt rum, sen ta en alvedon å sova sova sova. eller kanske ringer Glenn å kollar om han e hemma, om jag orkar. vi får se.  

myspys :)

typ mysigaste dygnet ever, tack! <3

:)

e ovanligt glad idag, vet inte varför :P matteprovet gick sådär, eller ja hoppas att det gick bra! sen hade ja spanska grej, å den gick oxå bra :)
var på öppet hus på sjödal med pappa igår, haha va fan, utanför första salen var det en stor tv, å vem tror ni dök upp på skärmen flinandes med tandställning å allt? jag såklart! det var några tjejer dom gjorde en intrevju i början av sommaren och frågade mig å nåra vad vi tyckte om fjortisar, dom lovade att inte visa den, å så visas den på sjödal när typ säkert tusen pers är där! man bah ja... :P träffade typ as många av mina kära vänner, först träffade jag amanda holmkvist å hennes brorsa, sen träffade jag Nina, Bonnie och Amanda Renström, sen träffade jag Robin och Gurra, och sen gick jag å pappa upp i el-salen och hälsade på Jesper, Stjärnström, Tomas å Billy :D sen träffa ja Linnéa å Julia oxå.. hahah träffa typ folk hela tiden xD imorse åkte jag bussen med Jesper, Tomas, Chris och Becka, asså fan vilken jävla busschafför! :( först var det as halt på vägen i ådran å gladö, så bussfan körde fast flera gånger å chaffören ropade i högtalarna bah "NI FÅR GÅ AV Å KNUFFA PÅ!" vi bah wtf.. sen kom vi äntligen till den stora vägen, å då säger chaffören att han inte ska åka till kvarnbergsplan utan bara till huddinge statiom, ja bah nooooo... suck lixom! sen var ja i skolan, å dan gick på som vanligt, Emma å Robin va hemma :( sen gick ja å Amanda till huddinge c och jag åkte hem med Jesper :) imorn ska ja förhoppningsvis sova hos en mycket älskad vän, så vi hörs efter det nån gång! ;)
Puss!

knaas

idag åkte jag buss till plugget med Becka och Emelie, sen hade jag först hemkunskapsprov på morgonen, vilket gick dåligt. guud vad jag suger på att laga mat, det smakade verkligen skit! men hk-läraren smaka å sa att de va gott.. hon måste ha fel på smaklökarna! sen typ gick dagen på som vanligt, tyvärr fett spänt mellan Robin å Mogge av olika anledningar.. sen typ skulle de bli slagsmål mellan massa elever, så jag,christer,Jonas,Niklas,Robin,Martin och Marcus hängde på , men det blev aldrig bråk för rektorn och massa lärare ryckte in.. Sen hade jag och Emma simning med killarna eftersom vi inte var me förra veckan när tjejerna simmade, å det gick rätt bra, förutom att ja å Emma typ råka dränka varandra istället för att rädda när vi körde livräddning :P sen gick jag och jonas till centrum i regnet, och sen gick jag på 709, och när ja sitter lutad mot fönstret e de nån som knackar och jag typ flög upp från sätet och fick hjärtattack xD men de va bara Sandra, så jag gick ut å hälsa å snacka jätte jätte snabbt, för sen starta bussen å jag va tvungen att hoppa på. Så jag åkte bussen hem med Dennis, och när jag kom hem ringde jag Glenn, för han har mina vantar och jag fryser om mina händer! men han skulle gymma, så han skulle ringa mig när han kom hem. vill verkligen träffa han, as länge sen "/ usch va magen kurrar, ska nog äta nu :)

Amanda : "Puss å lite mer! xD"

linda has been a norrlänning :P

var uppe i edsbyn me släkten i helgen å firade min kära faster som fyllde 40, hipp hipp hurra! :) det var roligt att träffa alla igen, lite surt bara att kusinerna bara växer om mig hela tiden,. jag är inte yngst, men nu är jag defenetivt kortast! ;O
viktor försökte lära mig halva lördakvälen vad "är du liten å klen får du gå till frälsiningsarmén, är du stor å stark får du gå till folkets park" betydde, men ja fattar fortfarande inte vitsen! gick å la mig på pernillas säng typ en liten stund för att samla tankarna, måste ha somnat till nån minut, för när ja vakna hade ja typ åtta småbarn på mig! asså ja kunde inte andas, de va min lillebror, sen kusinerna emilia och jonathan, å sen var det ungar jag aldrig sett i hela mitt liv, man bah wtf?!! å dom bah "KICKLA HENNE! HÅLL FAST HENNE!" ja bah hallå? HJÄÄLP! så min mamma fick komma å ta bort alla ungar från mig, dom var fan galna! sen bleb felix sjukl, så vi åkte hem rätt tidigt idag. så nu sitter ja här, Linda is back in Ådran ;)

vi har de bra, vi e bak i bussen..

åkte buss till skolan med Jesper och Tomas, och sedan hade ja no prov. fattade typ ingenting, eller klarade G frågorna, men VG var typ jätte omöjligt.. vi hade typ äckligaste maten, tillochmed våran lärare sa att det var en "förjävligt äcklig fisk!" haha
sen flöt dagen på som vanligt, tog halvtre bussen hem me Jesper å Tomas efter att ja å amanda gått till centrum. hela våran mattegrupp typ dampa på Raaaaaad idag, asså han SUGER! vi skulle gått till rektorn, men sen glömde vi bort det. men seriöst, kommer fan sluta gå på matten snart!
Blir bara jag,mamma å felix som äter middag idag, pappa å Linus är på bandy (a)
Imorn ska ja till tandläkaren, och förhoppningsvis åker tandställningen av om det inte blir bråk igen. sen ska ja på gymnasiemässan me klassen, men när ja å jeser kolla programmet för den där mässan fanns inte sjödal me :S fattar inte varför ja ska gå då om inte det finns, jag har ju redan bestämt gymnasium! å Tomas säger att när deras klass gick på den där mässan när de gick i nian, var det den tråkigaste dagen i hans liv hittils. man bah JIPPIE! sajjk..
aa juste , ska till norrland i helgen! :O min faster fyller 40.. kul att träffa alla, men norrland lixom.. -.-
aja, puss sålänge!

en rätt bra dag :)

idag var jag typ ovanligt pigg, å bara för att jag var på bra humör för en gångs skull, så gick dan åt helvete för alla andra. Amanda gjorde illa handen på gympan, och sen rände hon fingrarna på strykjärnet, Robin va på as dåligt humör, mogge va sjuk, johan va sjuk, emma hade ont i huvet.. aja, sen så var lilla Axel me på våran teknik, å han a ja bröjade bygga på ett kolosalt misslyckat torn, eller trån, som våran iranska lärare kallade det.. skulla tagit bort tandställningen igår, men tandläkaren och tandläkarchefen börja bråka om mina tänder, så tandläkaren ska tydligen ta bort min tandställning bakom ryggen på sin chef på fredag, de va tydligen inte överrens :P åkte sedan buss hem med Jesper, Tomas å Katarina. nu ska ja plugga no, ciao

R.I.P Ruffe <3 ='(

Detta var typ världens sötaste, snällaste hund, och han är död! han blev attackerad av tre älgar, och de mosade han totalt -.- men fatta, fan va sjukt! älgar lixom! jag ska bli jägare å skjuta varenda jävla älgfan jag ser! :@ massa minnen me dig sötaste, när vi kastar kottar till dig när du badar, eller när du är med när vi spelar kubb å ligger mitt i vägen.. eller när vi kolla på skräckfilm å du blev rädd å kröp in under sängen.. det ät tomt att gå förbi din tomt utan att höra dig skälla när du ligger där under boden.. i miss u , vi ses i Nangiala sen.. <3

Grekland 09

började lördan med att åka till Huddinge hallem och titta på Robins Handbollsmatch, vilken dom vann med 24-16 :) (nåt sånt iaf)  sen handlade jag och mamma farsdag present på dressman, vi köpte en skjorta, och Rikard gav oss ett par strumpor på köpet, bara för att jag var så söt ;D sen åkte vi hem, och Jimmy och Robin kom hem till mig, och vi åt och sen kollade vi på några filmer vi hyrt, typ "jiddra inte med zohan" och "indiana jones". när vi kollat på halva indiana jones kom ja på att ja kände igen den å kom på att jag sett den med Glenn john jesper å janne.. hahaha indiana janus xD sen fick jag reda på att Robin ska följa med oss till Grekland nästa sommar, woho! :D sen sov dom hos mig, och åkte typ kl ett idag.. sen har jag och mamma suttit å försökt få nån ordning på gymnasievalet, det är ju hur mycket som helst! men jag tror jag har bestämt mig för beteendeprogramet på sjödalsgymnasiet, man läser kriminologi och psykologi, och det är det man behöver kunna typ om man vill bli polis. och de vill jag bli. fett spännande, är typ galen i wallander filmerna :P men man behöver typ 200 poäng för att komma in, så de e bara att plugga plugga plugga nu.. "/
så nu tänkte ja sätta mig å kolla vad de e jag har förnåt på no provet på torsdag, skulle inte skada att höja no betyget.. 
aja, puss sålänge!


jag och Robin i spanien 08, i sommar blir de grekland två veckor! :D

helg ljuva helg :P

hahahah igår var jag ensam hemma kom ja precis ut ur duschen å skulle pröva tända en brasa , för att det var så kallt på golvet. så jag slängde in massa tidningspapper å tände på, å det börja brinna som fan! så jag tappa handduken, men orka bry sej när man e ensam hemma lixom, och dessutom hade ja inte tid att ta upp den, för hade så brottom att försöka stänga luckan innan det skvätte ut nån glöd, å då när ja står naken i vardagsrummet å försöker stänga luckan, knackar de på fönsterrutan och grannen kliver in genom dörren å bah "behöver du hjälp eller? ja bah eh.... :P hehe.. (a)

idag har vart en vanlig dag, hade matte med Raad . ja å micke spela fem i rad bara för att mobba han :P sen gick jag och Amanda till huddinge c och jag köpte en ny foundation, och hon en leksak till söta lilla Biggie (a) vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske dax att ta tillbaka mina vantar som jag antar ligger hemma hos glenn..


jag, Hanna och Robin på våran underbara *host* mattelektion me Raaaaaad :P

holmkviiiiiisten! <3

idag var min älskade Amanda tillbaka från Dubai eller hur det stavas xD fett kul! saknat den lilla knäppjöken som fan ! :) Tyvärr så mådde Emma dåligt, igen, så hon gick hem så vi var inte alla tre hela dan iaf! dan har typ vart sådär, åkte buss på morgonen med emelie, jesper, chris och becka typ, men ingen var pratglad förutom emelie "/ sen hade jag no, spanska, sv, no igen och matte, fy fan vad jag tycker illa om min nya mattelärare! "hej jag häta Raad, jag komma kanske från irak.." wtf.. vill ha tillbax olle ! :O snacka om att mitt betyg kommer försömras, fan fattar ju inte ens va snubben säger! gick sedan till centrum med Amanda, och åkte buss hem med Jesper, men han typ vägra prata normalt utan skulle skriva på telefonen vad han ville säga, han satt typ å diskutera en tjej längre fram å sa att hon såg farlig ut å lalala, men jag svara med tal, så ja snacka å han svara på sms, så varenda jävel på bussen trodde väl jag va schitzo lr nåt, de måste trott att ja satt å snacka för mig själv! ;O Tack för den din lilla mupp ! :O ;)

Min mössa som mamma köpte till mig om jag lovade att inte vara ledsen mer, fett stolt! :D

 
på 709:an ;D

I miss you grabs

inte vart med mina grabbar nånting åtta dagar! saknar er faktiskt..

Ledig dag!

idag är jag ledig, fett skönt! ska läsa klart den jätte dåligt boken "möss och människor" som ska vara klar tills imorrn.. mamma och felix är ute och tittar på hästarna i stallet, hoppas dom kommer hem snart, lite smått ensamt här =/ usch, har verkligen inte gjort nånting det här lovet, vill bara sova hela tiden.. minnen smärtar som fan, var jag än går utom hus dyker nåt upp som får minnen att strömma, å jag vill bara hugga av mig huvet å skaka det uppochner så att alla minnen ramlar ut, men det går tyvärr inte.. blä



verkligen slappar dag idag, helt osminkad med emelies jeans och pappas tröja, men det bjuder jag på!

storasyster <3 lillebror



De pojkar som jag älskar mest på denna jord och som ingen kan slå, är mina underbara brorsor. jag älskar er över allt annat, och ni kan i alla fall inte försvinna från mig. PUSS PÅ ER!

vänner

nu när allt är skit är det viktigt att tänka på det fina man har i sitt liv, så jag tänkte skriva en snutt om mina närmaste, underbara vänner, som jag hoppas aldrig kommer lämna mig.

Emelie Warodell
jag var fyra, du var fem, vi lekte för oss själva på stranden i Ådran, och jag kommer inte ihåg vem av oss, men nån hade byggt ett sandslott som den andra kom och pajade. sandslottet var nu platt, och vi kom överrens om att göra pizzor tillsammans istället. det var första gången vi lekte tillsammans, och den sommaren höll vi ihop dag in och dag ut. sen skildes dina föräldrar, och vi sågs sällan, sen vintern 2007 började vi umgås igen, och sen dess har vi hållt ihop i ur och skur, massor har vi gått igenom tillsammans, vi har påverkat varandra på ett sätt som gjort oss till de vi är idag, jag gjorde dig mer livlig, slarvig, fick dig att sluta vara så överspelt och våga släppa fram ditt riktiga jag, du fick mig att vara mer noggrann, bli bättre i skolan, visa vilka underbara vänner man kan ha och mycket mycket mer jag inte kan förklara, men du är min bästavän, och jag älskar dig enormt, du är den enda som sett mig gråta, jag kan berätta allt för dig och du för mig hoppas jag, vill att det allti´d ska vara du 6 jag, bananplantan och smultronet ;)

Grattis älskling!


Helen Sjöman
jag vet inte hur gammal jag var , tio elva? men jag var hemma hos en kompis och du var där med hennes storasyster, och DU ändrade mig helt och hållet. Du är 9 år äldre, jag såg upp till dig till 100% och gör det fortfarande. Du ändrade mig från en perfekt, rädd, tråkig, svag tjej till en glad (inte just nu, men oftast) stark, tuff, och livlig tjej, och det är jag föralltid tacksam över. vet inte hur mitt liv skulle sett ut annars, men jag är rätt nöjd med det nu, med vissa undantag, och det är tack vare dig hjärtat. älskar dig.



Emma Anemalm
i 7:an var du så tyst och snäll, jag la inte märke till dig så mycket, men sen i 8:an så blev vi bättre och bättre vänner, när någon *host* spred ryckten om mig å halva jävla plugget var emot mig, då var du nästan den enda som var snäll och inte trodde på dom, så jag började vara med dig mer och mer, så TACK DIN LILLA FJORTIS FÖR ATT DU SA VAD DU SA, för utan det skulle jag aldrig börjat vart me Emma, och det är en av dom bästa saker som hänt mig, och har så jävla roliga minnen med dig hjärtat, och du får mig alltid att skratta, och jag kommer alltid finnas för dig my little sunshine <3



Amanda Holmkvist
haha oj oj, många bråk har det varit för oss hjärtat, men till sist har allt ordnat upp sig, och vi har fattat vilka vi egentligen vill umgås med, och det blev du och jag. du är så jävla söt å glad, vill aldrig släppa dig honey <33



Rebecka Tallén
först tyckte jag inte om dig alls, men sedan vintern 2007 när jag lärde känna dig ordentligt började jag tycka om dig, och speciellt på senaste tiden har du tagit upp mer plats än du kan förstå. minnerna med dig är underbara älskling <3



Amanda Renström
minnerna med dig sötnos får mig att le :) <3



Sasha Gololobova
älskling, jag kommer ihåg dig första gången jag såg dig, vi skulle börja andra klass, och du stog med din mamma och hade just kommit från Ryssland, och du hade ett vitt linne, rosa byxor och en stor gul ryggsäck ;) du var min bästa vän i massor av år, vi var med varandra varje dag, men sedan jag flyttat till huddinge har vi träffats allt mer sällan, men när vi väl träffas har jag skukt roligt, och vi har samma jävla humor som för 7 år sedan xD I lööv ju bejb 



Morgan Hassel
haha älskar dig bror :) även fast vi jämt bråkar :P



Robin Nordkvist
du är bästaste :) <3



Glenn Wallander Hugó
alltid



Jesper Welander
behövs inte ord



William Olsson
haha vännen :) <3



det finns säkert många många människor jag skulle kunna skriva dit, som Sara, Liza, Max, Tim, Johanna, My, Lydia, Elsa, Camilla , men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. (a) 

Puss!
 

usch!

fy faan vilken dålig tid det vart dom senaste dagarna, bara gråtit å gråtit å gråtit.. egentligen helt i jävla onödan, men det bara svämmar över. åkte med Emelie till trångsund igår, och pratade med denna där på tågstationen, å det var inge vidare trevligt samtal, så tårarna kom å alla jävla blattar som gick förbi glodde på mig som om ja va rubbad, okej jag är jävligt dum i huvet som ens gett mig in i det här, men nu är det försent att ordna upp igen, men jag orkar seriöst inte mer,. nu får det vara nog. vi åkte iaf på krök i trångsund med viktor, sebbe, dennis, chris, darko och fredrik. ville bara supa skallen av mig a glömma allting, men aja.. sen sov jag hos emelie.. mamma hämtar mig snart, så ska vi åka å bowla med familjen, riktigt länge sen. hörs nån dag.. Puss


Ems å jag på Älvsjö station..

RSS 2.0