SNÖ IGEN!!

va faaan, nu snöar det ju igen!! vad är det här?!!!! :(
var på bio igår med klassen och såg "snabba cash" guuuuuuuud vad snygg han är!!!! hahaha blir nästan förälskad! inte riktigt då, har ju redan en bättre ;) klippte mig OCH jobbade igår oxå, full fart var det!! :)
idag hade vi drama för första gången, haha askul! :D skönt att slippa tänka, bara leka och skratta!
imorn ska jag hem till Filippiiiiisen, myys :)
å på lördag ska jag äta tapas med Jesper, mums!
nä nu ska jag ut och skotta! hehe..
puss!

beeeeebis!

igår satt vi i datasalen en hel dag, 4 timmar tror jag, och skrev om anstalter. projekt till nästa vecka, är det nån som känner någon som har suttit eller som har jobbat på anstalt, kontakta mig!!

åt lunch med Jesper älskling, subway, asgott! =) sen efter skolan var jag med Amanda, ASLÄNGE SEN! :( vi åkte hem till henne och tittade på den efterlängtade bebisen, så söt!! ville bara kidnappa henne, hon e så söt när hon skrattar! :D ska träffa Amanda idag igen, hon ska klippa mig ;) jag tror det kommer bli jätte bra, hon är lite tveksam, men jag litar på henne! :) men men, nu ska jag äta "brunch", det blir makaroner och falukorv xD
puss å kramis



hejsan alla glada!

idag börjar jag 20 över tolv, hur skönt?! hundra. ;) har bara två lektioner, engelska och spanska. fast jag och Tillen måste få tag på nån anstalt oxå. DET däremot verkar lite krångligt.
Amanda hade blivit sjuk igår, så Jesper kom hit istället och åt middag med oss, revbenspjäll = mumms! han är sötis!
hmm, nu måste jag torka och platta håret!
pussis!

ps. mamma gjorde varm choklad till mig imorse, det var jättegott! =)




tjosan!

kom hem från jesper igår vid halv fyra, sedan var jag så trött så jag satte mig i soffan och stanna där tills jag gick å la mig XD rätt skönt faktiskt :) idag skulle jag varit med Amanda och Emma, men bådå två sover fortfarande som stockar x) så nu vet jag inte vad jag ska hitta på :/ men men, ska iaf äta frukost!
puss!



tötis brorsan!

ÄNTLIGEN ÖVER!

äntligen är de jobbiga proven över! nu är det åtminstone två veckor till nästa! sååå skönt! så vad ska jag göra ikväll? JO, ICKE-PLUGGA! :D faaantastiskt! ;)
idag hade vi då no-geo provet, det gick faktiskt bra! å ekonoin gick oxå bra igår! nice nice, allt flyter på bra! sen efter skolan jobbade jag, så nu har jag lite pengar igen, skönt!
imorn vette fan vad jag ska göra, men på fredag ska jag iaf på kina restaurang med Jesper å hans familj, mys :)
å på lördag ska jag vara med amanda sötis och kanske Emma oxå :D
nä nu ska jag.. hmm.. chilla galet!
pussis!

ännu en pluggdag -.-

asså usch. jag hatar plugg. just nu hatar jag böcker, papper, pennor, stift å allt som har med plugg att göra. mitt huvud e helt slut. pluggat oavbrutet i 4 dagar nu. längtar till onsdag, då det värsta e över. men längtar oxå till i kväll när jag slipper ut ur mitt pluggisrum och drar med Jesper på bio. skönt att få tänka på nåt annat.
har målat naglarna idag oxå, jättesöt ljusrosa färg! :) som ni ser har jag lixom tappat stinget med pluggandet. kan inte koncentrera mig längre. så nu ska jag gå ner å ta nåt att dricka, nåt kallt som får mig att piggna till, och sen ska jag pluggapluggaplugga tills bussen går. seeyou, puss Linda♥

Iskallt!

faaan vad kallt det är! vad är detta?! jag vill ha sommar nu!!!!! :( tänk att få gå ute med shorts och linne i ett par snygga remsandaler! nice nice nice!!!! VILL HA! :/
idag är det bara jag och lilla doris hemma, resten av la familia e på sport eller nåt. jag måste stanna hemma å plugga. kuuuuulish! NOOT! men jag har nyhetsredovisning, no-geografiprov, samhällskunskapprov och spanska läxa till nästa vecka, så de e bara å ligga i! men jag och pappa hyrde filmer igår, så funderar på att se inglorious basterds ikväll, och förhoppningsvis lite godis oxå, grymt godissugen!!!
vi hade Disco och Hip Hop uppträdande igår på gympan, ahhahahaha grymma vi var! ;D
men imorn ska jag och jesper på bio och se Avatar, så det blir något kul den här helgen iaf! nästa helg hoppas jag att det blir mer fritid över! :) pooooositivt tänkande. (a)
nä nu måste jag pluggislulla igen! x)
pussis!


Doris får vara mitt sällskap idag! ♥

RSS 2.0