31 December - Nyårsafton!

Sandra ringde och väckte mig klockan tio i morse och sa åt mig att ta på mig skridskorna å komma ner till isen, så jag klädde på mig och gick ner och spelade hockeymatch med henne, Jocke, Glenn, Jesper, Jockes pappa, John och Linus, och sen kom Janne och Tomas oxå. det var kul, förutom att jag är så dålig så att det nästan är pinsamt. men det var mysigt när solen tittade fram och värmde oss lite :) sen gick vi upp till glenn och åt mackor å drack choklad.. 

nyårslöften.. har ni några nyårslöften? jag vet inte, jag lyckas aldrig hålla mina löften jag ger mig själv, det brukar vara att träna minst fyra gånger i veckan eller såna saker, men jag lyckas aldrig komma igång riktigt. och hoppsan så har det redan gått ännu ett år, och jag har knappt tränat alls, absolut inte flera gånger i veckan, lite då å då kanske. vissa löften som jag ger mig själv i år är alldeles för personliga för att skriva ut offentligt, men trots att jag är underbar för honom, och det borde väl vara det ända som betyder något, så har jag vissa saker jag måste ändra. jag ska tex aldrig ljuga mer, om det inte är verkligen en kris situation och någon jag tycker om råkar illa ut annars. men jag ska aldrig ljuga för min skull, jag ska försöka vara ärlig vad som än händer. sen ska jag sluta slösa bort mina pengar på massa skit grejer som jag gör såfort jag får några sedlar i handen, jag ska bli mer sparsam så att jag kan köpa saker jag verkligen vill ha eller vill göra. sen ska jag ta skolan på större allvar nu den sista terminen så att jag kommer in på linjen jag vill.. och sen ska jag försöka att inte trassla in mig i något bråk som egentligen man skulle kunna undvika. sen ska jag försöka undvika att göra saker som kommer göra att jag önskar att jag kan spola tillbaka tiden.. jag ska tänka mig för innan jag gör någonting helt enkelt. aja, nu kom Jimmy å Robin, hoppas de blir singstar och raketer ikväll :D

Puss!

30 December - upp o ner, fram o tillbaka..

det känns som om mitt liv är en våg just nu, på ena sidan är det huvudet som säger vad jag ska göra, på andra sidan är det hjärtat, och jag står och balanserar mitt i mellan och vet inte alls vad jag ska göra. huvudet säger glöm han! och hjärtat säger nej! gör det inte! och vad som helst som händer nu kan få vågen att tippa åt nåt håll, och det var nåt han sa igår som fick vågen att tippa åt hjärtat, men jag e fortfarande osäker och vet inte om vågen kommer tippa åt andra hållet snart.. vi får se..

åkte till skarpnäck igår för att titta hur helles lägenhet blivit när den var klar, riktigt fin var den! :) ja å helle fikade, och sen kom jonas och så åkte vi till Mc'Donalds, och Ingela kom och sen åkte vi å letade efter ett köksbord till lägenheten, men vi hittade inget så vi åkte till ikea istället. där hitta dom lite grejer dom ville ha, men sen när vi skulle åka så startade inte jonas nya volvo, haha så vi fick putta igång den xD jävla otur asså :P
ska nog träffa Becks om några timmar, länge sen! "/♥
läser andra och tredje boken i fortsättningen till om jag kunde drömma, dom är lika spännande dom!
men nu ska jag städa för att göra mamsen glad, och imorn kommer Jimmy och Robin! woho! :D

 

28 December

i lördags åkte jag med familjen till kungsan och åkte skridskor, Linus lärde mig att åka översteg, jag är äkta stolt! ;D fast bromsandet suger jag fortfarande på... sen åt vi middag på donken , mmmums! senare på kvällen kom Marie , Magnus, Wilma och Emma över och jag mamma pappa marie å magnus spelade spel, å mitt lag.. förlorade :P men men, otur i spel , tur i kärlek. HA HA HA...
sen igår var jag med Glenn Max och John hela dan, vi spelade Guitar hero .. fast me trummor å singstar inbyggt, det var skit svårt , speciellt trummorna. guuuud, jag kunde verkligen inte spela trummor! å inte glenn heller, så vi tog varsin pinne var och spelade tillsammans, å då gick de väl.. ganska bra :P sen kolla vi på massa filmer, bla en skräckfilm om nån haj som simmar runt och käkar upp folk, den var inge rolig -.- å glenn gjorde nachos till mig! :)
funderar på om ja ska våga mig ut på sjön å åka lite skridskor, isen borde hålla :P Becka kom hem från thailand igår förresten, välkommen hem stumpan! :D
har börjat läsa en sån bra bok, om jag kunde drömma, den boken till Twilight filmen, asså gud, kan knappt lägga ifrån mig den, den är otroligt bra å spännande! absolut ett tips om du vill läsa en bra bok!
aja ska klä på mig nu, men måste bara tillägga att jag saknar Amanda Holmkvist och Emma Anemalm galet mycket!!!♥


25 December

Julklappar :

sidenmorgonrock från mamma å pappa
bok - ljudet av ditt hjärta från farmor å farfar
bok - om jag kunde drömma från farmor Ingrid
bok - när jag hör din röst från mormor Birgit
trisslotter från mormor
playstation från mamma å pappa
örhängen från mamma å pappa
singstar från mamma å pappa
singstar skiva från mamma å pappa
pyamas från mamma å pappa
rakapparat från mamma å pappa
lotion å badskum av mamma å pappa
deo å duschkräm av farmor ingrid
presentkort på glitter av farmor å farfar
film - mona lisas leende av .. farmor å farfar tror ja..
film - 27 dresses av tomten
en vit jacka med pälsluva av tomten
strumpbyxor av mormor Birgit
vattenflaska av mamma å pappa
vit stickad kofta av mamma å pappa


det blev en lyckad julafton, ja å pappa sjöng oss svettiga på singstar hela kvällen (a) ska snart träffa helle, pusshej

24 December

God Jul ! här är en bild på våran självhuggna snygga gran ;D


23 December

Lindas Önskelista ♥

(som ja skrev i början av december, det som är med fet stil har jag redan fått , jag fyllde år i december oxå)

  • Wallander boxen (Stefan Stefan Stefan)
  • hörlurar till nokia telefon, mina har spruckit (a)
  • mycket snö :)
  • snyggingen..♥.. inslagen i en rosett ;) 
  • vita stora pärlörhängen
  • kläder 
  • pengar
  • moppe
  • lila leggings
  • vita, svarta och lila benvärmare
  • nagellack
  • hårspännen å sånt
  • ny väska
  • isglass
  • ny jacka

22 December

nr 22 har alltid varit mitt tur nr, kanske dax att ändra på det för just nu känns det verkligen som om allt går åt helvete.

igår hade ja en chillar dag, var nere å träna och sedan gick ja till Emelie och hjälpte henne att laga köttfärssås å bytte julklappar ;) eller aa.. hjälpte å hjälpte, ja var provsmakerska (a) men fick stora vita pärlörhängen, , stora silverringar och ett halsband :) taaack älskling :) men jag har halsbandet ja fick av helle å jonas i födelsedagspresent runt halsen, så jag får ha båda för vill inte ta av mig nåt av dom (a) sen bakade jag och pappa julgodis, å farmor å farfar var här en snabbis oxå. ´

ska snart ner å träna, hoppas de e tomt på gymmet för det är skönare att träna själv. skönt att rensa tankarna oxå, för just nu känner jag mig som en idiot, tönt å allting..


20 December

hahah klockan e snart halv fyra å ja sitter fortfarande i pyamas! men e de lov så är det ;) men ska väl klä på mig, för ska förhoppningsvis gå hemifrån snart om det inte blivit några ändrade planer.. idag är en mycket speciell dag, eller snarare exakt 10 månader sen en mycket speciell dag som vände helt upp och ner på min värld (a)
nej usch, känner mig som värsta uteliggaren. måste hoppa in i duschen.

see ya

19 December - avslutning!


Terminens betyg:

Bild                            VG
Engelska                 G
Hemkunskap         MVG
Idrott                        VG
Matematik              VG
Moderna språk     MVG
Musik                      VG
NO                            VG
Geografi                  MVG
Historia                   VG
Religon                    VG
Samhällskunskap VG
Slöjd                          VG
Svenska                   VG
Teknik                       VG


lovet börja as bra, hade en jätte mysig dag idag (a) <3
och gick lite senare till Ems :)
Puss

16 December - hammarby är dom bästa..

Var på bajen match i heklgen, bajen - skvde. vi vann med 33- 21 .. tror de va så :) heja heja heja hammaaarby.. <3
sen har de inte hänt så mycket.. läääängtar till fredag, dels för att vi får lov då! GUD VA HÄRLIGT!


<3

13 December - Lucia!

jag är faktiskt mitt uppe i julbakandet, så de här fåe bli ett kort inlägg :P
inte hänt så mycket på senaste tiden, becka åkte till thailand igår, kommer sakna dig honey <3
sen var ja me holmkvist igår å sen gick ja hem till glenn å va me han john sebbe janne å johan ett tag för klantig som jag var hade ja glömt mina nycklar! guuud va ja längtar efter jullovet, man känner att man e lite smått sliten nu, trött för jämnan! "/ sen längtar man efter julklapparna förståss, lr hur? ;)
nä nu ska ja fortsätta me mina pepparkakor,  å sen kommmer farmor å farfar ikväll.

pusshej

9 December - något senare

var me Glenn, Jesper å Janne efter skolan, träffa dom nera på gymet å tränade med dom, känner mig bara såå duktig ;) å jesper stängde in mig i städskrubben när jag boxade på han, man bah yeah... ;O
ska typ läsa ondskan nu.. å sen se hause tror ja :)
usch, de e nåt som gnager i mig, men vet inte vad de e "/ men känner att de e knas nån stans :(
aja, pusshej

9 December

sitter nu å har no, men det e så jävla tråkigt så tänkte jag kunde blogga lite sålänge ;)
har inte så mycket att skriva, veckan har inte vart så händelserik precis. åkte buss me Jesper, Rikard, Tomas, Dansk å Chris till skolan igår,  och sen gick ja Jesper å Tomas av på kvarnbergsplan, där vi fick syn på Janne och sprang ikapp han, å sen gick dom in till Huddinge gymnasiet för dom skulle ha sexualkunskapsdag där typ xD å sen kom amanda med frukost till mig :) för jag fick inte i mig nån den morgonen.. sen idag har de inte hunnit hänt så mycket, åkte till skolan med Amanda, Becka och Tina, och va hade en mycket illa luktande grej på bussen som ja inte tänker mämna, men det var skönt när ja kom ut i friska luften igen! så väntade emma på mig på kvarnbergsplan och sen träffa jag janne, IGEN :D aa.. vettefan va ja ska göra idag, men hittar nog på nåt.. hoppas kunna vara me några roliga personer i helgen :)

PUSS!

6 December

Sara och Liza tog med mig på bio igår för att se twilight, den var grymt bra! tack snälla för födelsedagspresenten! :) gullungar..
så nu e ja hemma igen, bara ja å Linus hemma, å han e på sitt rum.. har skit ont i magen av olika anledningar.. men aja.. imorn kommer farmor å farfar hit, trevligt. (a) nä pallar inte va uppe, ska gå å krypa ner unfer täcket å kolla mamma mia. man blir glad av att se den filmen, aja. ses.

      
       
tänk om kärlek skulle vara som i filmer. min är det inte, så jag får titta å drömma istället. men jag önskar att den skulle vara det, eller inte att den skulle vara som i film, men att den iaf skulle vara äkta!

6 December

jaha? å vad fan händer nu? fan att allting alltid ska vara så jobbigt!

5 December

fyllde år igår, fick en moppe, kläder pengar mm :) hahahah fan, allt e fucked up, asså vet inte vad som händer riktigt... först e allt bra, sen blir det skit, sen blir det bra typ, å sen får man reda på nåt.. å sen dampar allting.. eller jag vet inte. allt e knas. :S e hemma hos Sara nu iaf, ska sova hä inatt. fett skönt. aja, bloggar kanske senare. puss...

RSS 2.0