29 Mars!

inte hänt mycket den här helgen, var med Manda på fredagen, och sen sov jag hos Nea. försöker få tag på en liten pojk, men snart ger jag upp å ringer Glenn istället! ska vara med Manda imorrn, ska fixa hennes hår.. aja, pusspuss

21 Mars

var med Max, Glenn, Jesper, John och Janne igår, trevligt trevligt grabbar! ;) men när jag kom var det bara Janne där, de andra hade åkt iväg i Jespers bil för att gömma sig å låtsas att dom åkt till Haning,e HA HA HA såå kul var det! noot :P men jag å Janne såg dom åka på andra sidan sjön, så deras idé funka inte xD jaja, sen typ chilla vi å dom började snacka moppe regler med mig, å de gick ju åt helvete så nu är dom oroliga för att släppa ut mig i trafiken oxå. Great. men det kommer säkert att gå så bra så! sen åkte vi till Gladö å kolla på en volvo som hade krockat där, å sen tog jag det bara lugnt resten av kvällen.
har börjat läsa "Twilight 4" så länge vi andas, asså å älskar de böckerna! vill att de aldrig ska ta slut!! idag vet ja inte vad som händer, kanske träffa nån lite senare.
Puss!


18 Mars

oh yes! OH YES! DET ÄR SOL! MIN BÄSTASTE BÄSTA VÄN HAR TITTAR FRAM IGEN EFTER DEN LÅNGA VINTERN! TJOHOO! :D
åkte buss med john hem, och vi lyssnade på musik å så.. hahahah men kan inte sluta att skratta, det är sol :D jag verkligen hatar vintern, men nu kommer sommaren! äntligen! som jag har längtat! imorn e de vårkläder som gäller ! :) börjar det snöa igen ska ja personligen åka upp å ta mig ett rejält snack me gud, såhär kan han fan inte hålla på! :P

puss å kram skumbanan!

15 Mars

Bailando bailando, amigos adios adios, el silenco loco...

Lördagen var bäst och mysigast, livet är en fest ibland asså! ♥

10 Mars

så, nu har Linda tjänat lite money money, så på torsdag bär det av till stan med Amanda! :D
igår kom jag hem typ fyra, träffade Emelie och hennes pappa vid gymmet och stod å snacka med dom ett tag, å sen så gick jag hem men han inte mer en komma innanför dörren innan Helle säger att hon är i Ådran, WOHO!  :D så jag sprang över till henne och hennes mamma och jag fick jätte mycket filmer som hon rensat ut ur sin lägenhet, och sen gick vi på visning på Tims hus, (han ska flytta "/ ) för helle å jonas vill bo här, men det huset va inget för dom eftersom det va lågt i tak å jonas e rätt så lång.. men nu ska ja fixa mig å gå till bussen..
see yah!

8 Mars

åkte med Glenns mamma till statshagen kl 8 igår morse, och kom hem typ halv nio på kvällen, så det blev en lååång dag med mycket korv och kaffe försäljning. men jag å Madde hade så kul i kassan så :P och Glenn köpte en volvo 740 igår! skitsnygg! woho! Linda ♥ volvo! så jag åkte med han till å från jobbet idag, det var riktigt nice! ska typ skriva en uppsats om hur Hitler tog makten till på tisdag, e väl dax att börja med det nu..
Puss!

6 Mars

har typ inte hänt mycket den här veckan, klarade dans uppvisningen bra, förutom att jag glömde bort sista steget x) sen häromdan hämtade glenn mig i skolan också åkte vi hem till han, och john max å janne var med oxå och vi gjorde inget särskilt. jag låg i glenns säng å plugga no å han max john å janne va inne på datan.. sen sjjutsa max hem mig på fyrhjulingen. 
jag å amanda var i centrum i veckan oxå och jag köpte en ny parfym för min lön, Escada - in to the blue, lukta as gott!
igår rensade jag min garderob, å hittade helles stockholm sweden tröja! yes! jag älskar den, å den har vart borta aaaaas länge :O men nu har jag den :D ska jobba hela helgen, skönt att tjäna pengar :) ja måste köpa en ny väska och ett par tygskor! nu ska ja fixa lite, å sen ska jag sätta igång med pluggandet.
Puss å kraaam!


1 Mars!

Det blev fest iaf, eftersom Glenn ringde å bad mig så snällt ;) och det var värt att gå, fan vad kul jag hade :D Glenn, Jesper, John, Sandra, Erika, Jocke, Max, Janne, Tim, Rikard, Dennis, Dansk, Bardi, Denise, Joel, Jonte, Cristoffer, och nån kille ja glömt va han heter, Kevin, Micke, Wille, Sebbe, Camilla, Julia, och nån tjej ja glömt va hon heter, Tomas, Emil, Billy, och några ja säkert glömt, fan vilket skönt gäng asså :) å Glenn tog sitt körkort i fredags! Grattis älskade vän! 

Sen dagen efter åkte jag Glenn Sebbe  och Janne med Max mamma till kiosken i statshagen och jobbade medans Bajen spelade, å jag å Madde står i kiosken å plötsligt så kommer typ hundra hammarbyhuliganer rusande mot kiosken, å jag tänkte faan va sugna dom måste va på korv! men dom sprang förbi kiosken mot grinden som tydligen massa AIK huliganer försökte slå in, hahah det blev världens liv xD men det var skönt att tjäna lite pengar! :)

Efter jobbet åkte vi hem till Glenn (vi var en för mycket i bilen så jag fick trängas med Glenn i hans knä hela vägen :P) å sen var vi ju bara tvugna att köra runt lite med Glenns bil eftersom han just tagit körkortet å allt, så vi åkte upp till paradiset och sladdade runt lite, sen kom Jesper med sin bil å jag hoppade över till den eftersom jag måste pröva att åka med Jesper lite oxå, sen åkte vi till huddinge och lämnade Billys jacka han glömt på festen, sån åkte vi och lämnade Joels jacka som han glömt, och sen åkte vi till Loffes i Stuvsta och käkade, och sen åkte vi till Micke och visade upp bilarna, sen åkte Micke och hans tjej med oss tillbax till ådran för att hämta upp Jonte. jag tror vi åkte bil i typ fyra timmar igår, men det var kul ;)

idag har jag tränat, och nu ska jag plugga till min so-redovisning, och sen har jag lovat mamsen att städa mitt rum oxå.
see you later! ♥


RSS 2.0