leeeedig dag!!

fan va skönt, idag är jag ledig!! å det är världens finaste väder ute! nu är jag lycklig!!!
ska träffa Filippa i centrum runt två, vi ska äta glass i solen! och sen ska va köpa med oss picknick och åka till källbink och ha picknick och spela fotboll med el claso ;) nice dag! NICE DAG!!!!

jeansjeansjeans

var på bio med Sasha i tisdags och såg Remember me med Robert Pattison, den va as bra! :D men fett dåligt slut :'( rekomenderar att se!!!!
sen var jag barnvakt åt Felix igår, vi åkte rullskridskor, kollade på lejonkungen, fångade spindlar (USCH!!), gjorde milkshake och hade myys :) idag har jag varit på hysterisk jeans jakt i Nacka forum med Filippa, Ida och Linnea, hittade ett par as snygga jeans på Gina, och sen kom Ida med den briljanta idén att sy upp och in mina lite förstora jeans som jag inte använder så att dom sitter tajt och bra, så nu håller jag på med det, och det blir fan snyggt :D man fick kanske ut lite av att pinas i hantverkslinjen i tre år i kvarnberga ;)
puss!


myys med Sasha!!

heiihopp gummisnopp!!!!

påsken har varit brais, fick massa påskägg och goodis!! :D
det är så skönt med sol, blir så glad!! var och spelade kubb på stranden med familjen på påskdan, väldigt myys :) sen har Glenn börjat bygga om sin lillstuga för att han ska flytta in dit, så jag har hjälpt han att riva tapet och sådär.. idag ska jag till stan med Sasha, shoppa och snacka skit, vi träffas ju typ max en gång i halvåret nu förtiden :P lillebror fyllde 7 igrå, grattis töötis!
puss på er!!



loooovis!!! :D

hejhopp!
var med Matildisen igår, myyys :) just nu fösöker jag få tag på Amanda, tänkte hon kunde träffa mig när jag ändå ska in till huddinge å köpa påskgodis till mamma å pappa! :) ska på bio med Sasha på Tisdag, vi ska se "Remember me" med snygg Pattinson!!! sen ska jag va barnvakt på onsdag, och sen nån dag till Nacka och shoppa med girlsen :) nicenice :D nä nu måste jag klä på mig!! puss å kraam

RSS 2.0