fruuusen!

gud vad jag fryser, jag är verkligen en isbit! jag och mamma promenerade till mormor, visserligen skiner solen men det blåser verkligen iskallt! :/ lilla mormor, hon fyller 70 nästa helg, å jag vet inte vad jag ska köpa till henne? någon som har något tips? hon önskar sig smink och underkläder, men va fan, vad köper man för underkläder till en 70 åring? spets? bomull? vad?!
igår var jag och solade med Sabine och Ida, det tog fan bra den här gången! :D
ska sova hos Jesper ikväll, har köpt chips så vi ska nog ha en filmkväll :)
jaja, nu börjar ryggen värka av att sita lutad framför datan, måste röra på mig!
Puss!

tjo bloggen!

förlåt att jag inte skrivit på ett tag, men har haft fullt upp! igår var jag och Emma och tränade i huddingehallen, så duktiga vi var :) men efter åkte jag hem till Jesper och var med han och Jocke, och vi åt pizza, så träningen gjorde nog inte mycket iaf :P sen lämnade vi av Jocke och åkte till Sundby och jag fick köra Jepsers bil! :D det va skit kuuuul, gud vad jag längtar tills jag får ta körkort!!!!!
idag hade vi nån överlevnadsgrej på gympan, vi byggde upp tält och tände brasa och spritkök och grejer, och självklart började det spöregna! det var inte så där jätte kul -.-
idag måste jag skriva klart kriminalnovellen, och titta på idol om jag hinner!
imorn ska jag äntligen sola solarium med Sabina, Mathilda och Ida, tror Ida skulle med? :) , för min greklandfärg börjar ju försvinna! så kan vi inte ha det, en blek Linda?! ;)
åkte buss med Maxen hem, han ska ju ha maskerad på halloween, guud va vi e taggade! eller hur tjejer? ;D
jaja, nu måste jag verkligen plugga.
Puss!


USCH, söndag...

fan vad jag känner mig seg idag. har inte lust med nånting. sitter fortfarande i pyamasen och har ingen lust att gå upp ur sängen. mår svagt illa. eller nåt.
söndagar är verkligen sämst. usch, vill ha lov nu. eller vara utomlands. nånting. det här suger.


vill tillbaka...


Hårfärgning!

hallåhallå!
dagen på Sundby var kul, förutom att jag inte fick va med i dragkmpen -.- jävla skit, jag va ju taggad! men vi var för många :( igår var jag på premiären av "flickan som lekte med elden" med Julia och Linnea, den va riktigt bra! men på ett ställe ryckte jag till så att jag råka slå till en dams dricka som satt bredvid mig :P
idag har jag varit i Haninge och klippt mig med mamma, och ikväll ska vi ha tjej kväll å färga håret och dricka breezer :) myys :)
nä nu måste jag skriva på min kriminalnovell.
Puss!


ledig idag!

hallå bloggen! idag är jag ledig! :D det är såå jävla skönt, men tyvärr fick jag ju ingen sovmorgon eftersom mina små kära bröder inte är så smidiga på morgonen -.- så jag ringde Jesper och väckte han istället, hoppas han kommit iväg till skolan nu...
försökte få igång min moppe, men den är typ helt död :( min kära lilla moppe, jag måste ladda batteriet :P kicken är ju helt off!
ska träffa Emma idag och vi ska träna! fan va skönt det ska bli, jag älskar att röra på mig! man känner sig så stolt efteråt! men jag tycker det är sååå tråkigt att vara ute och springa! typ det tråkigaste som finns, iaf om man springer själv. det är mycket roligare att träna tillsammans med någon! igår var jag på gymmet med Jesper och Max :) okej, det blev inte mycket gymmande för mig, men killarna tog i ordentligt :) vi ska ha hiphop tema på torsdag när vi har frilufsdag i sundby, alla klasser ska klä ut sig. vad har man på sig om man är hiphopare?? jag fick iaf låna en keps av Max som han hade hemma, det är en början :)
jaja, nu kurrar min mage!
ha det bra :)
Pussis


klantigt!

har kriminologiprov imorn, så glömde jag böckerna hemma, great! :(usch, ångest inför imorn ... -.-
men va me Jesper efte skolan, så så dåligt mår jag inte! :)
jaja, ska kolla om Emelie är hos pappa så kanske hon vill ut å gå med mig :)
Pussåkraam

Hemma igen!

Kom nyss hem från Helle, vi har haft det riktigt mysigt med våran tjejkväll! vi kollade på män som hatar kvinnor, och jag tyckte att den var rätt hemsk. men jag var ju tvungen att se den, eftersom Julia har bokat biljetter till oss på premiären till tvåan nästa fredag! det ska bli roligt! nä nu måste jag plugga med kriminologin! *suck*

Pussis!

hellelajnen! :) love u


äntligen helg!

jag var såå duktig och var ute och träna här om dan, att nu har jag träningsvärk i hela kroppen! men det var himla vackert dä jag var ute och gick, en helt spegelblank sjö och alldeles knäpptyst..
matteprovet gick riktigt illa, tror jag i alla fall.. :( och kriminologin jag kämpar med är verkligen jätte svår. men men, hoppas att det fixar sig!
Jesper sov hos mig inatt, det va mys :) men han gick ganska tidigt imorse eftersom han hade match.. :/
ska snart hoppa in i duschen och sen sätta mig på bussen till skarpnäck, för jag ska sova hos Helle inatt, det kommer bli kul, länge sen som vi hade tid för oss själva hon och jag.
jaja, ha det bra sålänge!

Pussis

vackert va? :)


ny dag, nya tag

gomorgon! träffade Emma å Nea igår i skolan och vi satte oss och åt pankakor :) sen kom Jesper och satte sig med oss oxå, glad jag blev :) polismuséet igår var sådär, men vi fick iallafall lära oss hur man tar fingeravtryck! :) fick skjuts hem av jesper sen :) nu måste jag skynda mig, annars missar jag bussen!
Pussis!!!

PS. GO SVERIGE I MATCHEN IGÅR, ETT - NOLL !!!!

idol !

nu har äntligen idol börjat! wiiie! igår var helt klart han Jon bäst, as cool :)
haha har precis duchat, måste börja torka håret och äta om jag ska till polismuséet!
det är ju tydligen varmt ute, så det blir kanske shorts idag, jag får se (a)
Pussis!

http://www.youtube.com/watch?v=BMYXlH0-r5M

Kolla! :)

piggelin!

det här är första dagen på länge som jag faktiskt känner mig pigg! vet inte vad det beror på, för det är stressigare än någonsin i skolan just nu.
igår åkte jag och jesper hem från skolan och hem till honom och åt middag, grillat = mmums!
idag är det bara plugg plugg plugg som gäller, fuck it... -.-

1. idrotts uppgift
2. spanska glosor
3. spanska annan shit
4. engelska glosor
5. kriminologi prov
6. natorkunskap
7. läsa boken "låt den rätta komma in"
8. matteprov

ser kul ut?

imorn blir det polismuseet me klassen, great xD
jaja, måste pluggeliplugga skit plugg...
Puss!

Ps. lääängtar till fredag!



Bara att börja kämpa dådå...

 


Plugg Plugg Plugg

Igår kväll var jag med Glenn, Jesper, Janne, John, Dennis och nån snubbe som hette Kalle. vi åkte till Haninge å köpte chips å läsk, och sen typ kolla vi film hela kvällen :) det var myys :)
idag så ska jag plugga, sen städa och sen vet jag inte :P söndagar e såå tråkiga! :P
jaja, nu måste jag plugga den här jobbiga rättsväsendets grejen.
Pussis!



jag med Glenn och Johns underbart söta kattunge! den e så söööt!


shopping!

ice age filmen igår var sjukt rolig, gå och se den! :)
idag har jag varit med Ingela och Helle å handlat lite, det blev några linnen jag kan ha till tightsen jag köpte igår :)
ingen aning om vad jag ska göra ikväll, kanske vara med Glenn, vi får se.
Puss

ont ont ont

den här skoldagen har varit riktigt jobbig. tror knappt nåt bra har hänt asså, förutom att jag fick "exelente!" på spanska uppsatsen, = fantastiskt! (a)
dagen har varit dålig eftersom jag har varit trött, slut i huvudet, ont i ryggen, ont i magen, och dessutom gick jag ända till halv fem :( åkte buss hem med john, och jesper och max hämtade upp oss i Gladö och vi åkte och handlade korv i Länna. men jag frös och mådde så dåligt, så jag fick Jespers jacka och sen somnade jag nästan genast i bilen. Efter att sovit ett tag och tagit en varm dusch mådde jag bättre, så nu sitter jag och pluggar kriminologi. det går sådär måste jag säga... vad är uppklarings procent?? det är typ massa frågor om det, jag bah öööh?? jag fattar inte.... :P
jaja, ska väl plugga vidare..
Puss!


irriterad!

gomorron! vaknade allmänt irriterad imorse eftersom jag fyllde på mitt kontantkort med pengar igår, och det stog "dit kontankort kommer inomkort tankas med 75 kr" eller något liknande.. jag har fortfarande inte fått mina pengar! jag ska fan ringa comviq å klaga! jaja, måste springa till bussen strax. pussis!


jag är en liten tjuv (a)

det gick okej med jobbet, var så jävla trött bara.. träffade aldrig Emma, för hon var också sjukt tött, vi får hoppas att vi kan ses imorn istället :)
var med Julia ett tag, och sen fick jag skjuts hem av Jesper, och vi åkte hem till glenn och träffade Dennis, Max, John och nån kille jag inte kan namnet på som oxå var där, och typ chilla lite.. men jag var så sjukt trött asså, seriöst, jag höll på att slockna! sen när jag kom hem upptäckte jag att jag hade Jespers solglasögon kvar på huvudet som jag suttit och lekt med, great! :P
men han kan få dom i skolan imorn :)
jaja, ska plugga kriminologi nu, och sen kanske simma med mamma!
puss



hihi!

hej igen!

tappade helt lusten att blogga, men nu är jag tillbaka igen! tror jag iaf :P jag går nu i klass SMBE09A på Sjödalsgymnasiet, (samhälle beteende) och jag har fått en riktig tjejklass! det är såklart några killar, men störtsta delen är vi tjejer :) har en känsla av att vi kommer få riktigt kul i framtiden... :P
hela perioden jag varit borta från bloggen kan jag såklart inte skriva ner, men i Grekland var jag iaf, det var riktigt mysigt! varmt och skönt och jag badade massor :)
förra helgen var jag med Jesper på fredan, sen meckade jag bil med Glenn resten av helgen. roligt va? xD men nu är våran älskade volvo ute på vägarna igen , wiiiie! :D ajuste, träffade sasha ett tag på lördagen också..
var med Jesper igår , vi åt middag hos mig och sen bara tog vi det lugnt :)
idag skulle jag varit ledig, om det inte var för ett jääääävla utvecklingssamtal som jag har kl kvart i två :( men i försej ska jag ju ändå jobba först, så så farligt va de inte, jag kan ju ändå inte stanna hemma :P ska träffa Emma daaarling efter sen :D

Puss å Kram!

 


RSS 2.0