en liten grej jag snodde av amanda (a)

Jag kommer från: svergie
Jag heter: Linda
Hur gammal är du? 14
När fyller du år? 4 december
Tycker du om någon just nu? ja! =(
Om sex månader: hoppas jag allt har ordnat sej..
Jag samlar på: inget typ
Gröna eller röda äppeln:  röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen ?: Emelie
Gillar du golf?: nej
Vilken tid gick du upp idag? halv tio typ..
Har du sovit i din egna säng inatt? ja, jätte ensamt.. -.-.
Har du sovit ensam inatt? ja
Har du strumpor på dig nu? japp
Hur svarar du i telefon? Hallåååå?
Vad ska du göra ikväll? ligga å deppa i sängen eller vara med becka om hon vill å ja får tag i henne..
Vad ska du göra imorgon? sova!
Var vill du bo när du blir stor? svergie
Är det okej att gråta? absolut
När grät du senast? inatt
Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren
Laddar du ner musik och film från internet? nej
Skulle du göra om du vann en miljon? leva livet
Bär du glasögon eller linser? nej ?
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? HAHAH NEJ
Har du piercing? ja
Har du tatuering? nej
Vill du gifta dig? ingen aning..
Vill du ha barn? vette fan..
Solar du ofta? på somrarna
Är du bra på att laga mat? nej :P
Gillar du att dansa? dansar aldrig nykter :P
Hur vig är du? hahah skojar du? kan för fan inte ens knyta skorna xD
Vilken är din favoritglass? daim
Tror du på ett liv efter döden? venne
Bor dina föräldrar tillsammans? ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? gröna
Vilka hårfärger har du haft? orange, pissgult, wb blont, brunt, mörkare brunt, typ svart, grönt...
Har du någon gång gråtit dig till sömns? hahahah ja!
Är du beroende av något? ja
Röker du? nej
Senaste låt du hörde? nån rocklåt
Vad gör du på helgerna? är med vänner,
Brukar du bädda sängen? ibland så
Har du kysst någon under den senaste veckan? jo..
Vad var det senaste du sa? låt färgen torka först!
Vem kramade du senast? min lillebror
Saknar du någon nu? ja som fan!
Var du glad igår? nej, verkligen inte!
Vem ringde du senast? mamma
Sminkar du dig? ja
Känner du dig värdelös? ja, som fan...

jävla fan oxå..

nu har det hänt igen, för fjärde gången, och jag vill verkligen bara gå och dö eller nåt... hatar verkligen det här, va FAN kan inget bara bli som jag vill någon gång? nä usch, jag ska inte gå utanför min jävla ytterdörr först jag måste tvingas upp till skolan igen... den här gången känns det värre än nånsin förut. kanske för att jag för en gångs skull inte gjort nåt fel, men aja.. skit samma. nu ska ja vara barnvakt tills mamma kommer hem, sen ska ja dra täcket över huvudet och sova tills det kommer bättre tider.

linda leker händig

jag och emma drog till festen i lördags, och då var det världens kaos. verandan hade brakat, så massa hade skadat sig och ambulansen var där och ambulanshelikopter och hela skiten. så dagen efter hjälpte jag, de vanliga grabbarna + tomas och felix till att städa huset och bygga upp verandan igen, det blev riktigt vackert faktiskt ;)
sen igår tog jag 20 i tio bussen till huddinge och sen en buss till högdalen, där jag träffa helle och vi åkte vidare till skarpnäck, där hon å jonas ska flytta in om några dagar. så vi spacklade och målade taket, sen kom jonas och vi åkte till rusta och handlade målar färg, sen åkte vi till mc'donalds och åt, sen åkte vi tillbaka till skarpnäck och slipade, målade väggarna och rev ut det gamla golvet, känner mig riktigt duktig faktiskt :)
idag tog jag det bara lugnt på dagen, sen träffa jag grabbarna i gymet, och ska antagligen vara me dom när jag käkat..

PUSS!

helg <3

gick till grabbarna igår, och vi gjorde typ inte så mycket, typ chilla galet ;) träffade Becka och Emma en stnd oxå på kvällen. men ikväll är det fest med Emma, Wille, Jesper, Max, Glenn, John, Dennis, Sandra, Jennifer, Tim, Chris, Sebbe, Janne, Jocke, kanske Becka och co, och sen typ massa andra , som gäller ;) men först ska ja å Emma på hockey å heja när dennis spelar, kom igen då! :) <3

looooov! :D

äntligen höstlov! :) typ en vanlog dag, Axel kom in på slöjden till mig å hjälpte mig att måla :) åkte buss hem me Becka, hennes kompis Emma, Amanda, bonnie, Nina, Jesper, Jocke, John, Dennis, Bardi.. vet inte va ja ska göra ikväll, va me de vanliga antagligen (a)


hihi

fick tag på grabbarna igår, så va med dom på kvällen :) så idag va en vanlig dag typ, gick me jonas till centrum å så.. sen var jag ute på en promenad, men missade att de var lera ute, så blev lite smått lerig sådär ;D 
fest i helgen! :)
 

tjo!

var hos tandläkarn idag, tar ut tand ställningen om 20 dar, fett skönt ju! :) var med emelie igår, å va hade mys kväll, och jag klippte lugg igår oxå :P hahaha ja , ibland slår de slint i skallen! ;D men det blev rätt bra iaf (a) hoppas få tag på grabbarna efter maten, inte träffat dom sen i söndags! :(

Puss!

(: <3

tack för en jättemysig helg grabs! <3


förlåt!

det du gjorde idag var kanske bara en liten grej för dig, men jag blev så himla glad! så glad att jag hoppa av 709 påväg hem och åkte heeela vägen tillbaka till huddinge, bara för att få träffa dig. sen skiter det sig iaf, å jag känner att ja sårat dig.. kan inte förklara på vilket sätt, men jag vet att du är ledsen , antingen för att ja rivit upp gamla sår, eller för att jag just gjorde nya... förlåt! va inte meningen, vill att du ska vara glad..


skrattretande dag..

usch, den här dan har inte varit najs, först lagga min telefon, sen pajade headsetet, sen gick handtagen på påsen sönder, och jag har haft mensvärk hela dan å vart på jätte dåligt humör :( men efter skolan var jag iaf me Jesper Glenn och Janne och spela tennis , och dom gjorde mig gled igen :) <3

haaaaj

dan gick på som vanligt, Emma var frisk igen och vi var hela gänget för utom Robin som firar sin flickväns farmor (?!)
åkte buss hem med Wille och John, och sen var jag med Glenn på gymmet och tränade faktiskt lite själv för en gångs skull! xD
vi bokade resa igår  till Grekland nästa sommar, längtar redan!

spanien 08 var bäst §

hahaha vilken helg!

det blev krök i Paradiset igår med Becka, Amanda, Bonnie, Simon, Wille, Glenn, Jesper, John, Janne, Emil, Erik, Tim, Chris, Bardi, Rikard, Micke.. säkert några fler, har jag glömt nån, förlåt förlåt, skriv en kommentar så ändrar ja det :)
alla ni, tack för en oförglömlig kväll! <3


heii hopp gummisnopp!

vart med sasha fredag-lördag, vi hade tjej kväll och köpte ansiktsmasker , men det slutade att vi fick i håret och lite överallt, så de va bara att duscha morronen efter då håret var alldeles kladdigt :P 7 år älskling <3

var just hos max me Glenn, Janne å John, ska dra till Glenn snart och Jesper kommer antagligen, så ska vi träffa Becka, Amanda, Simon, Wille o co i Paradiset (a)

PUSS!


7 år me dig hjärtat mitt,

åh..

men åh, ja mådde skit i onödan för allt var ett misstag, palla..

dan gick på som vanligt, åkte buss hem med Becks, Amanda och Tina §


Becks å jag en kväll i ådran xD <3

hallå? "/

asså va fan e de me dig? allt va bra på kvällen, sen på morgonen dissar du mig fullständigt... va fan hände under natten? vägra svara på telefon och berätta vad felet är! jävligt moget att skita i alla missade samtal.. va fan har jag gjort dig? och du , du den andra, dig kan ja faktiskt förstå.. förlåt..

helgen är alldeles för kort!

glenn fick reda på att han skulle jobba igår, så becka och Lina kom till mig istället, och vi gick ner till bryggan å satte oss och snacka, men det blåste kallt, så vi gick hem till mig istället och satte oss undertäcket i min lilla stuga och kolla på film, sen gick vi upp till huset och gjorde te och mackor och tog varsin nybakt bulle och gick ner och kollade klart på filmen.. men de var rysligt kallt i lillstugan, vi satte typ på elementet i panik på högst värme, men de hann inte bli varmt först vi skulle gå igen xD sen tog de bussen hem, och jag gick hem och åt och sen drog jag till Glenn och John och jag å glenn kollade först på Tokyo drift å sen på nån boxningsfilm (a)

Puss på er! §

helg igen! :D

glenn skickade iaf sms sen och sa att han var hemme från fotbollen, så jag drog dit och vi mös å kollade på film, men ja typ somnade, haha så jävla trött nu för tiden! ;O

å igår åkte ja bussen på morgonen me Becka, Thomas, nina, Wille, amanda, Lina å Jesper - välkommen tillbaka till   709:an ;)  
å sen va ja i skolan å ja å amanda gick till centrum som vanligt å sen gick vi ut med lilla söta Biggie, sen följde hon mig till busstationen så tog jag halv tre bussen hem med max, Dansk och Jesper, sen när ja å max gick av mötte John oss och vi gick hela lååånga vägen hem xD, sen gick ja hem snabbt å lämna lite grejer, å sen gick ja tillbaka till Max och John och var där en stund, sen gick vi hem till Glenn där Janne och Jesper var oxå så var vi där en stubd, och sen gick alla ner till gymmet :)

nu ska ja duscha å äta frukost, å sen ska ja dra till Glenning.
Puss!


<3


har saknat dig Johanna! §

tjo!

oj, visst inte skrivit på ett ganska bra tag :P men helgen var as mysig, på fredan va ja me Glenn å vi gick hem till Tim å kolla på film me hans lillebror Hannes och vi kolla på nån tecknad film (a) sen gick vi hem till Glenn å låg i hans säng å kolla på transformers, inte min favvo film men aa.. den funkar xD

sen i lördags åkte jag och mamma till haninge och handlade, köpte en svart vinterjacka i sånt där filt tyg, en jättemysig halsduk, ett par as schyssta stövlar och ett par stickade tumvantar :) sen kom vi hem, å jag gick ut och lekte med min lillebror på stranden och han byggdesandslott och vi hittade en jättestor död fisk - USCH !
efter middan kom Emelie och hennes kille över och vi väntade på att Glenn å co skulle käka klart, och sen typ halv nio när dom äntligen gjort det så hade Em fått as ont i magen ochkunde inte följe me, så ja gick hem till Tim där max, Jennifer, Glenn, Tim och hannes var, och sen drog vi hem till Glenn där de typ hade grann- middag, och en jättesöt hund som hette Mini.. fast den va typ stor :P sen gick vi hem till max och chilla å sen gick ja å Glenn hem..

på söndagen gjorde jag inte ett dugg, var ute på en riktigt lång promenad med min lillebror som ja lovat att ja skulle gå å titta på alla djuren med, så vi gick och kolla på hästar och kossor, och den ena kossan höll på att käka upp min hand ;O

sen var de skola, och måndagen och tisdagen rullde på som vanligt, Johanna Köhler kom och hälsade på - saknat dig hjärtat! och jag fick TVÅ rätt på mitt matteprov.. WOHO! sajjk.

sen igår tog jag , Amanda och Becka halvtrebussen hem och drog hem till Becka och hade en as mysig tjej stung i hennes rum me tända ljus och en varsin te kopp, och bara chilla å snacka gamla minnen :) sen åkte vi till huddinge och becka käkade kebab, amanda var inge hungrig och ja hade inga pengar. sen kom hennes brorsa simon och en annan amanda och höll oss sällskap, och sen tog vi fem över sex bussen hem till ådran och var med jesper, glenn å Janne på gymmet. sen åkte Backa å amanda hem till gladö igen, och jag var ensam med mina grabs, och de gick me mig en bir hem för att ja e så jävla mörkrädd :P

sen idag tog jag och becka halvtre bussen hem till henne, och vi åt pannkakor och spelade lite tv-spel, och hon städa, duktig som hon är ;) sen åkte vi moppe å träffade tina, sen tog jag bussen hem med nina,dennis och john :) sen på vägen hem träffa ja Glenn, å nu ska ja ta de lugnt å bli av me min magvärk å kanske träffa glenn om han inte ska på fotboll.

Puss!


min och lillebrors utflykt i helgen! (a)

RSS 2.0