En liten uppdate

Julen va mys, fick massor av julklappar som ni ser nedan + en kamera och duntäcke av farmor å farfar! :)
dagen efter jul var farmor och farfar här, och vi hade en till liten julafton :) efter det stack jag till stan med Emma, och handlade massa kläder på Gina tricot :) hon kanske ska fira nyår med mig, mys! :) senare på kvällen skjutsa pappa mig till Jesper, och vi kolla hockey matchen med Joel och Jocke. 10-1 till Sverige! efter det sov jag hos sötisen, och nu har jag kommit fram till idag :) idag vette fan vad jag ska göra, men kanske ska träffa Ida sen efter att hon vart i skärholmen. och kanske matilda oxå! måste färga håret oxå, har köpt hårfärgen! inget dramatiskt, det är brun färg, men min bruna jag har på håret nu har blivit så konstig så det är dax att färga om!
nä nu måste jag fixa lite!


Mina Julklappar




Lindas Önskelista 2009

  • Kamera (egentligen en systemkamera, men dom är ju sjukt dyra!)
  • Papiljotter, så jag kan få fina lockar :)
  • kläder
  • pengar
  • klocka
  • berlocker till mitt armband
  • kuddar (vill ha typ tusen kuddar i min säng)

det var väl typ det :P idag vet jag inte vad jag ska göra, är barnvakt nu, och sen kanske träffa Helle :) pusspuss!


gomorron!

sitter hemma hos Jesper och äter frukost, försökt väcka honom, men han sover som en stock! :)
skulle åkt och shoppa med helle idag, men Felix har blivit sjuk, så kanske måste vara barnvakt när mamma jobbar. men det är mys, kolla på disneyfilmer :) var och åkte skridskor på gubbängen igårkväll me grabbarna, men det gick inte så bra eftersom jag inte hade en vänsterklubba :( haha å det första jag gör är att gå ut på isen när jag glömt ena skridskoskyddet på, så jag vurpa om och om igen, utan att fatta vad som va fel xD sen sa rikard bah du kasnke borde ta av dig skyddet. ja bah jahaaaaa! :P haha klantigt x)
nä nu ska jag nog gå å föna håret.
puss!

oväder!

HAHAHAHAAHAHAHAHAH vilken jävla snöstorm det är!!!!! helt sjukt! :D KAOS! jag och mamma skulle hem nyss, och resan som i vanliga fall tar 12 min tog i det här vädret över 30 min! alla bussar i huddinge e typ avstängda eller med förseningar. hahah alla e as irriterade x)
igår var jag med Glenn, John och Janne, vi spela spel och det blev helt galet. värsta stressande spelat, jag blev helt rosig om kinderna xD länge sedan jag träffade Glenniboy, måste träffas oftare! :(
idag har varit en nice dag, fick MVG- på geografiprovet och VG på matteprovet. våran William fyllde år idag oxå, GRATTIS WILLIAM!!!!! :D ♥
blev snöbollskastning på gegorafilektionen idag oxå, Amanda (lärare) stoppade snö innanför williams tröja för att få tyst på han, varav william sulade snöbollen på Amanda. hahahah det har varit en riktig flum-dag!
saknar min söta lilla Jesper, du får komma hem från din kryssning nu!!! :/
imorn är det äntligen avslutning, har avklarat en hel termin i gymnasiet, great! det har varit ett par riktigt roliga månader, mycket skratt! dom har gått väldigt fort oxå. efter avslutningen ska jag antingen åka pulka med Jesper, eller så ska jag hem till Matilda och baka! jag vet inte riktigt än, det beror på om jag kan ta mig hem oxå eftersom bussarna är inställda! men jaja, nu ska jag faktisk ut och skotta! pengarna bara rullar in här! :D
puss!

insnöad bil utanför brorsans skola idag xD


snö snö snö! :D

inget att göra, så tänkte passa på att slänga in ett inlägg!
det är äntligen massor av snö, jag är överlycklig! jag älskar snö, tycker att det är så mysigt!
var i stan igår med Ida, Filippa och Johanna, jag köpte ett par nya jeans och två nya blusar, nice! :)
idag börjar jag kl 2, eftersom vi bara ska snacka om några myter. riktigt ovärt, hade nog stannat hemma idag om det inte varit så att jag ändå skulle jobba, så måste ändå in till huddinge. men det är en negativ sak  med snö, bussarna hos mig ställs in eftersom det är så halt. så jag får traska 40 minuter på snöig och snorhal väg ut till stora vägen så att jag kan ta en annan buss. joobbigt! igår var det värsta kaosen när jag skulle hem, 709 var inställd och 865 20 min sen, så jag hoppade av vid jesper, åt middag där och blev skjutsad hem! ;) man är ju lite bortskämd (a)
puss


RSS 2.0