<3

Lycklig.

hola!

hola mis amigos!
har inte mycket att skriva, har bara pluggat de senaste dagarna! det e inte sådär jäääätte kul, men det måste göras! var och solade  med Matilda häromdan, fan vilka kräftor vi blev! jag var värst! xD men idag har det lagt sig :) jesper kommer å hämtar mig om typ en timme, för jag orkar inte gå heeela långa vägen till bussen :P sen ska jag vara i skolan ett tag och ha engelska, och sen slutar jag! yeay!!! :) då ska jag och Jesper ut å springa! men jag kommer fan få andnöd eller nåt, för jag har inte tränat alls sen jag var sjuk, och det var typ en månad sen! :O nu är det dax att börja! :)
nä nu kurrar min mage!


snöstorm -.-

nu har novembervädret kommit! Inte roligt!!!! I torsdags Gick jag 4 kilometer i snöstorm till bussen! det var hemskt, hela framsidan av mig var vit, mössan, halsduken, jackan, stövlarna, allting! på baksidan var jackan svart, halsduken mörkblå å stövlarna bruna. great. så i helgen var jag och mamma och köpte en riktig vinterjacka til mig, en röd dun jacka, och den är såå skön! vi åkte sedan till farmor och farfar och åt middag, det var gott :) sedan skjutsade mamma mig till Jesper så sov jag där, mys :)

tgår var det farsdag, och från alla oss syskon fick pappa en ny jacka, och från mig fick han en chokladask med chokladhjärtan :) vi älskar våran pappa!

nä nu måste jag börja fixa mig!

puss


stressad!

hinner egentligen inte skriva, men har inte gjort det på länge så jag slänger in ett inlägg!
skönt att vara tillbaka i skolan och umgås med tjejerna, vi har bara roligare och roligare för varje dag. skönt att man hamnat i en sån klass! men plugget är jobbit -.-

hade nyss

 samhällskunskapsprov - MVG

ska ha idag

Svenska uppsats i fyra timmar

ska ha i veckan

spanska prov

lämna in min försenade idrottsgrej

ska ha närmaste tiden

kriminalanalys - Robban

Engelska bok utläst

Bokrecension

Ekologiskt fotavtryck

m.m


THIS SUCK!

men nu måste jag skynda mig till bussen!

Puss på er!!!!


RSS 2.0